Over mij

Over MijHallo!

Ik ben Karin, getrouwd met Bartosz en moeder van twee heerlijke kinderen, Tomasz van 9 en Anouska van 7.

Ik heb de studie SPH gedaan en werk sinds 2001 voor Stichting Gemiva op verschillende locaties. Ik heb gewerkt met mensen in allerlei vormen en maten, van verschillende leeftijden, met zeer wisselende beperkingen en uitdagingen in hun leven. Dat heb ik met veel plezier gedaan en dat doe ik nog steeds! Nu op KDC Kiem in Dordrecht.

Beginnen met yoga heeft mijn leven veranderd. Toen ik merkte hoe goed het mijzelf deed werd ik nieuwsgierig naar wat het voor kinderen kan doen. Ik zocht naar een manier om mijn eigen kinderen handvatten te geven om de prikkels van alle dag te reguleren, om samen meer rust te vinden en plezier te hebben in beweging.

Gaande weg zag ik mogelijkheden om niet alleen kinderen op reguliere scholen met yoga te ondersteunen maar ook kinderen die meer uitdagingen tegen komen in hun leven en daar andere begeleiding bij nodig hebben. Zo kan ik mijn ‘vakgebied’, het moeder zijn en mijn eigen yoga ervaringen combineren.

Intussen ben ik gediplomeerd kinderyoga docent en gelicentieerd docent bij Yoga For The Special Child.

Nu geef ik lessen aan kinderen met en zonder extra uitdagingen in groepjes en individueel.

Ik gebruik mijn ervaringen uit de zorg in de yoga en natuurlijk ook anders om. Een mooie combinatie! Waar ik erg blij van word. Dat deel ik graag met jullie.

Kijk verder als je nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden.